Home  > mijn Lapland 

Bouw uw eigen reis naar het land van de Middernachtzon

Combineer unieke actieve activiteiten op bijzondere locaties

“Langzaam zie ik de zon zakken. Het landschap hult zich in een magische gloed, heel anders dan het gewone daglicht. Ik kijk op mijn horloge en verwacht dat het zo rond tien uur ’s avonds zal zijn. Verbaasd zie ik dat het al middernacht is!”

Kanoën óp de Russische grens, beren kijken, ochtend yoga, raften, goudzoeken. Lapland, de laatste wildernis van Europa, heeft in de zomer meer te bieden dan veel mensen denken!

Bij Voigt Travel kunt u zelf uw meest bijzondere reis naar het pure Noorden samenstellen. De vlucht naar Lapland en terug, de eerste en laatste overnachting in Rovaniemi en de huurauto zijn alvast geregeld, de rest is helemaal aan u.

Voigt Travel heeft een aantal belevenissen georganiseerd en verpakt in een bouwsteenmodule. In elke bouwsteen zijn maximaal 3 overnachtingen en 2 activiteiten inbegrepen. Wilt u liever alleen de vluchten en een huurauto? Ook dat is mogelijk.

Reiservaringen

De eerste reizen van zomer 2012 zijn alweer gemaakt. Lees het indrukwekkende reisverslag van Rianne en Peter. Zij hebben de bouwstenen 'Op Järvi en Joki' en 'Berenspotten' gecombineerd.

Actief in Iso-SyŲte

Iso-Syöte | 4 dagen | logies | € 205 p.p.

Verblijf 3 nachten in een authentieke Lapse bungalow en ervaar wat voor heerlijk actieve vakantie u in Lapland kunt beleven. De gids gaat neemt u de natuur in op een quad en peddelend in een kano over de spiegelgladde meertjes.
Inbegrepen excursies: spectaculaire quadsafari & kanosafari door National Park Syöte